Muzică medievală la 40 de grade

Sighişoara Medievală 2015 – Iubitori de muzică medievală înfruntă arşiţa verii alături de Nomen Est Omen.

Muzica medievala la 40 de grade

Watermelon for Ten Years After, Water for Nomen Est Omen (foto: Cosmin Herac)

Nomen Est Omen a susţinut în vara anului 2015 cinci concerte în cadrul Festivalului Medieval Sighişoara, patru pe scena din Piaţa Mare, pe timp de seară, pe o scenă de 600 de metri pătraţi,  unul în cea a Primăriei, la miezul zilei pe o scenă fără copertină, într-un moment în care mercurul termometrului arăta 40 de grade Celsius la umbră. Interesant şi în acelaşi timp îmbucurător  a fost faptul că la concert au asistat câteva sute de persoane, dintre care câteva zeci de iubitori ai genului au stat, asemenea formaţiei, timp de o oră încheiată în plin soare. Pe parcursul spectacolului, Nomen Est Omen a primit aplauze şi apă plată de la nişte oameni într-adevăr frumoşi, pentru care arşita verii nu s-a constituit într-un motiv suficient de puternic de alegere a umbrei în dauna muzicii.

4 thoughts on “Muzică medievală la 40 de grade

 1. Cum putem intra in posesia melodiilor pe care le-au interpretat la festival? Sau a unui CD? Multumesc. As aprecia un raspuns! O seara placuta.

 2. Buna seara. In primul rand as dori sa va multumesc pentru cadoul primit candva in trecut la un recital organizat in Sibiu, (Cetati medievale 2013).
  (Mille Ducas, 5 persoane din componenta pe front cover).
  Marea intrebare ar fi prin ce mijloc se pot cumpara albumele ce apar pe aceasta pagina?
  Pentru ca nu mai locuiesc in tara si la concertele dvs foarte rar se intampla sa ajung, doar in concediu daca se aliniaza astrele… si ajungeti pe la Sibiu, Medias, Cluj sau Sighisoara.
  Multumesc anticipat.
  Multa prosperitate echipei si o viata linistita va doresc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *